Öppet hus/kvällsöppet i Skärholmen!

Under vecka 40 är det öppet hus i Skärholmen. Varje kväll presenteras ett av de fyra aktuella projekten på samråd. Välkommen att lyssna, ställa frågor och kika på utställningen som är öppen extra länge (fram till klockan 19.30).

Öppet hus 2-5 oktober 

Nästa vecka presenteras ett projekt per kväll i samband med öppet hus i utställningen. Vid dessa tillfällen möter du stadsplanerare - så välkommen med frågor och ett intresse för detaljer! Vi samlas i utställningen på Portholmsgången 1 intill Skärholmen centrum och går gemensamt till lokalen där presentationen hålls (runt hörnet). 

Utställningen är öppen från 16.00 till 19.30 och presentationer hålls vid 18-tiden. 

Måndag 2 oktober, fokus på Söderholmen
Tisdag 3 oktober, fokus på Skärholmsdalen
Onsdag 4 oktober, fokus på Mälaräng
Torsdag 5 oktober, fokus på Vårbergsvägen

Bild som visar fyra aktuella projekt på samråd inom Fokus Skärholmen hösten 2017.
Mälaräng, Skärholmsdalen, Vårbergsvägen och Söderholmen är på samråd fram till 17 oktober 2017.
Publicerad