Nu bygger vi om webbplatsen Stockholm växer

Webbplatsen Stockholm växer berättar om hur Stockholm utvecklas när vi blir fler som bor här. Inom några år beräknas en miljon människor bo i Stockholm och för att möta utvecklingen pågår och planeras hundratals stora och små byggprojekt. Den här webbplatsen ska ge en överblick av vad som byggs och planeras i Stockholm nu och framöver.

Få en överblick över ditt område

Den nya versionen av webbplatsen Stockholm växer bygger på att du kan få en bättre överblick över det som pågår i ett område som du är intresserad av. 

Stockholm är indelat i 14 stadsdelsområden som består av flera stadsdelar. Som besökare på webbplatsen kan du välja att gå in på sidan som beskriver just det stadsdelsområde, eller till och med stadsdel, som berör dig. På områdessidan kan du se vilka projekt som planeras, pågår eller precis har genomförts i ditt område eller nyheter som berör något av projekten.

Du kan också välja att fördjupa dig mer i något av projekten som du är intresserad av.

Jag hittar inte det byggprojekt som pågår i närheten av mig

I nuläget finns de flesta byggprojekt som är planerade eller pågår i stadsdelsområdena Farsta, Östermalm och Norrmalm upplagda på den nya versionen av webbplatsen. Vi kommer att fylla på med fler projekt och områden efter hand.

Du hittar fler projekt i andra delar av Stockholm tills vidare i den gamla versionen av webbplatsen.
Till den tidigare versionen av Stockholm växer

I Plan- och byggtjänsten kan du hitta alla pågående planarbeten i staden.
Till plan- och byggtjänsten

Jag har hittat någonting som inte fungerar bra på webbplatsen

Vi arbetar hela tiden med att förbättra webbplatsen och är tacksamma om vi får ta del av dina synpunkter eller om du hittar något som inte fungerar.

Skicka ett mejl till betawebb@stockholm.se.

På den nya betaversionen av Stockholm växer hittar du än så länge det som händer i stadsdelar inom Farsta, Östermalm och Norrmalm, tre av Stockholms 14 stadsdelsområden.